Tulemas talgud Roosna-Alliku vallas

Tulemas on järjekordne Järvamaa Vabatahtlike Keskuse korraldatav talgupäev. Seekord toimub see 13. novembril Roosna-Alliku vallas. Plaanis on teha talgute korras jälle läbitavaks Vodja-Öötla raudteetammi lõik.

Vana kitsarööpmelise tammi korrastamine aitab kaasa selle kui pärandkultuuri ühe objekti säilitamisele, lisaks võimaldab see tammi jätkuvalt kohaliku kogukonna ühendusteena kasutada. Talgutel osalevad ka inimesed, kes tammi kõrval elavad ja kelle tee samuti sel moel puhtaks saab. Lisaks tööle värskes õhus saab kuulata mälestusi ja niisama mõnusalt suhelda.

Talgutele kogunemine toimub kell 11 Vodja mõisa ees, kus saab kuulda raudteetammi kohta väikest tutvustavat lugu.
Talgute teine pool on plaanis veeta lõkke ümber Sven Aluste ja MTÜ Equilibre savimajade vahel, kus jagatakse talgusuppi ja räägitakse veel võimalikest puidu kasutamise võimalustest nagu pakkudest põrand või maja!
Talgute eesmärk on näidata, et koostöös on ka muidu tüütuna tunduv töö kerge ja lõbus, samuti õpitakse koos leidma lisaväärtust tormis murdunud puudele (peale kütteväärtuse).

Talgulistel palutakse kaasa võtta töökindad ning kui on, siis oksakäärid, kirves või mootorsaag.
Kütus saagide jaoks ja supp töötegijatele on korraldajate poolt!
Talgulistele jagatakse samuti P.A.I.sid.

info:
jarva@vabatahtlikud.ee
ja
sven@equilibre.ee

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Rubriigid

Arhiiv