Märtsi üritused

Vahepeal on toimunud huvitavaid ettevõtmisi. 4. märtsi VTA koolitusel (vaadake VTA põhjalikku kokkuvõtet, kus ka slaidid olemas) ning 9. märtsi nn jätkukoolitusel ja ümarlaual tekkis väga palju uusi ideid ja kontakte vabatahtlike rakendamiseks. Mitmed neist ideedest on juba pooleldi märkamatult hakanud rakenduma, mh näiteks allpool nimetatud koostöö Töötukassaga.
Aga 17. märtsil tutvustas JVK vabatahtlike tegevust ka Kesk-Eesti Noortekeskuse Karjäärilaagris. Noorte suur huvi oli isegi pisut ootamatu :) Järgmiseks toimub kohtumine Paide eakate ühendusega, ka sealt on juba tulnud huvitavaid koostööideid.
Ka meie talgud on jätkudnud. Eelmisel (12. märts) ja sel laupäeval (19. märts) osales talgutel kokku 26 inimest. Nüüdseks on lammutatud senises SRIKi teabetoa vahesein, maja esimesse poolde on tekkinud suur saal, kuhu edaspidi tuleb Majatohtri ja kohapealse käsitöö kauplus. SRIKi teabetuba on kolitud edasi teise ruumi, nii et see endiselt huvilistele avatud.
Pilte tänasest (Jan Vutilt):

 

 

 

 

 

Järgmise laupäeva (26. märtsi) talgutel hakkama tulevases müügisaalis laetalasid toestama, kasutades selleks meie taaskasutuses ehitusmaterjalide lao vanu ehituspalke. Tasub tulla kohale, et lisaks muudele talguhüvedele ka sellises töös kätt proovida. Endiselt saab talgurooga ja P.A.I.sid ning Töötukassa vahendusel osalevad töötud saavad vabatahtliku töö eest ka stipendiumi.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Rubriigid

Arhiiv