JVK jätkuprojekt

Eile sain teada Kodanikuühiskonna Sihtkapitali (KÜSK) otsuse selle kohta, et Ühendus Weissenstein projektitaotlus “Järvamaa Vabatahtlike Keskuse võimekuse suurendamine” sai rahastuse.

Projekti eesmärgiks on kasvatada JVK võimekust vabatahtlike kaasamisel ning uute oskuste arendamisel. Kogu projekti eelarve on15 114 eurot, millest KÜSKi toetus on 13 559 eurot. Projekt kestab 1. septembrist 2011 kuni 30. septembrini 2012. a. Projektitaotluse esitaja oli seekord Ühendus Weissenstein. Rahalise omaosaluse tagab Siseministeerium.

Ka selle projekti käigus jätkab JVK oma koolitustalguid, hangime selleks vajalikke ja korralikke tööriistu, korraldame koolitusi ja erinevaid üritusi (sh vabatahtlike suvelaagri 2012 juulis), hangime vahendeid kujundamisteenuse arendamiseks (näiteks ajalehe KoosOlek väljaandmiseks või reklaamide kujundamiseks), viime läbi P.A.I. reformi jne. Selle projekti käigus püüab JVK leida omale Järvamaal ka 5 alalist kontaktisikut, kes aitaksid vahendada vabatahtlikke ja kohalikke vabaühendusi või korraldada kohalikke koolitustalguid. Projekti käigus on võimalik hüvitada sellistele kontaktisikutele kantud kulutused (näiteks telefoni- või sõidukulud).

Projekti tutvustav üritus toimub 23. septembril 2011 kell 12 Paide kogukonnakeskuse (Tallinna tn 11) ärklikorruse saalis. Tutvustame projekti ja püüame mõelda koostöövõimaluste peale nii eakate kui noortega ning Järvamaa erinevate piirkondadega, maitseme suupisteid. Kindlasti on oodatud näiteks eakate ja noorteorganisatioonid, omavalitsuste esindajad ja kõik teised, kes huvitatud vabatahtlikust tööst. Osavõtt on loomulikult tasuta.

Oma osalemisest andke palun teada meiliaadressil jarva@vabatahtlikud.ee

 

___________________________________

vt avaürituse Järvamaa Infoportaalist

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Rubriigid

Arhiiv