Oktoobrikuu koolitused

JVK projekti jaoks on väga oluline kasvatada nende inimeste ringi, kes tegeleks aktiivselt vabatahtlike koordineerimisega. Projekti käigus püüame leida maakonnast 5 kontaktisikut (selle “ameti” jaoks võiks muidugi välja mõelda muhedama nime), kes aitaksid leida kohapealseid ühendusi, kes vajaksid appi vabatahtlikke ning aitaksid korraldada kohtadel ka näiteks koolitustalguid. JVK saab hüvitada neile kontaktisikutele selle tööga seotud sõidu- ja telefonikulusid.

18. ja 21. oktoobril toimuvad Paide kogukonnakeskuses kaks JVK koolituspäeva, mis on suunatud vabatahtlike juhendajatele – nii neile, kes tahaksid olla valmis vabatahtlike kaasamiseks vabaühendustest kui eriti ka neile viiele kontaktisikule, kes tahaksid teha koostööd JVK-ga. Esimesel päeval (18. oktoobril kell 15-17) räägime kohalikest oludest, sellest, kuidas kohalik koostöö võiks välja näha ning mõtleme ka koos läbi kuidas projekti eelarvet kõige tõhusamalt kasutada. Teist koolituspäeva (21. oktoobril kell 11-15.30) tuleb läbi viima Vabatahtliku Tegevuse Arenduskeskus (www.vabatahtlikud.ee) ning see on suunatud juba üldisele ja professionaalsemale vabatahtlike juhendajate suunamisele ja koolitamisele. Koolituspäevad on kõigile tasuta. Neile, kes soovivad tegutseda JVK kontaktisikutena hüvitatakse ka koolitusega seotud sõidukulud. Nagu alati pakume ka seekord suupisteid ning mõnusat kogukondlikku õhkkonda.

Nii et kutsun üles hakkama oma piirkonna (valla või küla) vabatahtliku tegevuse arendajaks ja JVK kontaktisikuks ning osalema JVK kahepäevasel koolitusel (nagu öeldud, ei ole see koolitus sugugi ainult neile kontaktisikutele)!

Oma osalemisest koolitustel andke palun teada meiliaadressil jarva@vabatahtlikud.ee või helistage telefonil 53 56 46 23

 

 

Üks hea näide vabatahtlike juhendamisest ja kaasamisest u 25 aastat tagasi?

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Rubriigid

Arhiiv