JVK talgukoolitus Türil

Sel laupäeval, 26. novembril toimub Järvamaa Vabatahtlike Keskuse koolitustalgupäev Türil, asukohaga Paide 16 (foto http://lillelinna.ee/). Oleme leppinud kokku Türi vallavalitsusega (kellele see maja kuulub) ning majas eakate tegevust arendava MTÜ-ga Karmas, et maja üht tuba hakkab edaspidi kasutama Järvamaa Vabatahtlike Keskus ja Säästva Renoveerimise Infokeskus.

Sel korral tegeleme toa välisseina soojustamisega, ehk siis rooplaadi ning lubi- ja savikrohvi esimese kihi paigaldamisega. Alustame majas kell 10, tööd teeme umbes kella 14ni, siis sööme koos talgusuppi ning räägime ka vabatahtlikust tööst.

Talgukoolitusele on oodatud kõik. Sõidame osa rahvaga Paidest, kogukonnakeskuse juurest (Tallinna tn 11) välja kell 9.30 aga auto(de) peale kõik ilmselt ei mahu, tulla võib ka bussiga. Väga oodatud on ka Türi rahvas ning kõik teised, kel huvi ja võimalust. Osavõtt on muidugi tasuta, talgulistele jagatakse kogukondlikku maksevahendit P.A.I. Tööriistad ja kindad meie poolt, tööriided peaks ise kaasa võtma.

Info: jarva@vabatahtlikud.ee, tel 53 56 46 23.

 

Talgukoolitusel osales 10 inimest, saime valmis lubi- ja savikrohvi esimese kihi. Viimistluskihid kanname peale 30. novembril.


Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Rubriigid

Arhiiv