4. märtsi koolitus Paides

Täna, 4. märtsil toimus JVK-s vabatahtlike koolitus. Kohal oli ligi 20 inimest – nagu selgus, just paras hulk, et mitte ainult kuulata, vaid ka osaleda. Kogunes päris palju uusi ideid. Kel huvi aidata edasi mõelda ja koostööprojekte käivitada, tulge osalema juba 9. märtsil kogukonnakeskuses toimuval ümarlaual.
Päeva esimeses pooles toimub maakonna noorsöötöö teabepäev, alates kella 14-st hakkame arutama, millised on konkreetsed koostöövõimalused JVK, Järvamaa noorte ja eakate vahel, kas Toidupanga käivitamine Paides võiks olla võimalik, mismoodi võiks teoks saada kogukonna teadetetahvel, milliseid töid võiksime teha 7. mail toimuval TeemeÄra talgupäeval jne. Osalusest andke palun teada aadressil jarva@vabatahtlikud.ee.
Õhtul kell 6 toimub aga kogukonnakeskuses järjekordne tantsutuba.

 

 

 Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Rubriigid

Arhiiv